Stonecare is een initiatief van Beltrami natuursteen

Beltrami is een groothandel in natuursteen met hoofdzetel in Harelbeke. Het uitgebreid aanbod natuursteen voor binnen en buiten biedt voor elk wat wils. Natuursteen is een 100% natuurlijk product en vraagt een specifiek onderhoud met aangepaste producten. Om u wegwijs te maken in de wirwar van onderhoudsproducten werd Stonecare opgericht. Een webshop die u informeert over het onderhoud van natuursteen en waarmee u snel en eenvoudig 24/24 en 7/7 de juiste onderhoudsproducten kan bestellen.

Beltrami natuursteen Harelbeke

Meer weten over natuursteen van Beltrami?

Breng een bezoekje aan onze showroom in Harelbeke en laat u inspireren! In onze toonzaal nemen wij u mee op een ontdekkingsreis naar natuursteen. Indien u dat wenst wordt u persoonlijk begeleid want het is belangrijk dat u de juiste natuursteen kiest voor een bepaalde toepassing. Wij bieden een uitgebreid aanbod natuurstenen voor zowel binnen -en buitentoepassingen. In het buitenpark tonen wij alle mogelijkheden voor een terras in natuursteen, oprit, gevel en andere tuinafwerking. Op het einde van uw toonzaalbezoek krijgt u staaltjes, brochures en richtprijzen mee.

Graag laten wij ook weten dat wij als groothandel onze natuursteen enkel rechtstreeks verkopen aan professionelen uit de bouwsector. Uiteraard bent u als particulier, architect of interieurarchitect van harte welkom in onze showroom en kan u via Stonecare de onderhoudsproducten speciaal voor natuursteen aankopen.

Stonecare by Beltrami
Venetiëlaan 22
8530 Harelbeke
BE0428.833.535

www.beltrami.be

Service garantie

  • Vlotte levering
  • Snel en veilig betalen met Bancontact, creditcard of overschrijving
  • Kwaliteitsgarantie

Vragen?

Heb je vragen over een product of over deze site?

Contacteer ons telefonisch op +32 (0)56 23 70 00, maandag tot vrijdag van 9u-17u. Of stuur ons een e-mail.

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte.

Tevreden klanten getuigen

Snelle en correcte levering! Waarvoor Dank!

Tamara Vereecke

Lees meer getuigenissen