DISCLAIMER

Voorwaarden voor gebruik

Het bezoeken en bekijken van deze site valt onder onze voorwaarden voor gebruik en onder alle toepasselijke wetten. Door deze site te bezoeken en te bekijken accepteert u de voorwaarden voor gebruik, zoals hieronder beschreven, zonder beperking of uitsluiting.

 

Foto's

Alle foto's van materialen zijn indicatief. Variaties in kleur en structuur zijn mogelijk.

 

Copyright notice

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij Beltrami dan wel haar leveranciers en partners. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site (waaronder maar niet uitsluitend tekst, presentaties, illustraties, foto's en geluid) mag tenzij anders aangeven niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van Beltrami. Wijzigingen op de inhoud van de site zijn uitdrukkelijk verboden. Delen van de site bevatten illustraties die uitdrukkelijk onder de copyright rechten van de leveranciers vallen.

 

Geen garantie of aansprakelijkheid

Aan de informatie die op deze site getoond wordt kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Beltrami is niet aansprakelijk voor de informatie op sites die u benadert via deze site. Links worden aangeboden als service aan u en het betekent niet dat Beltrami verantwoordelijk is voor de inhoud van deze sites. Bovendien is het uw eigen verantwoordelijkheid te controleren dat deze sites vrij zijn van virussen en andere zaken met een schadelijk karakter. Informatie op onze site kan door ons worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging of verplichting.

 

Opmerkingen, vragen en suggesties

Beltrami wenst geen strikt vertrouwelijke of voorbehouden informatie te ontvangen via deze site. Alle door u aan ons verstrekte informatie (suggesties, ideeën en overig) zal worden beschouwd als niet-vertrouwelijk en openbaar, uitgezonderd uw persoonlijke informatie (cf privacy). Door Beltrami materiaal te sturen geeft u aan Beltrami het onbeperkte, onherroepbare recht deze informatie te gebruiken, vertonen, wijzigen, verwerken en verspreiden en om deze informatie rechtelijk te registreren. Tevens kan Beltrami ideeën en technieken vrij toepassen die u ons stuurt. Beltrami heeft deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Brachot-Hermant houdt zich aanbevolen voor suggesties of commentaar. Indien bezwaar bestaat tegen bepaalde teksten of afbeeldingen, kan dat ook kenbaar worden gemaakt.

 

Algemeen

Het staat ons vrij op elk moment deze voorwaarden voor gebruik te wijzigen door deze opnieuw op deze site te publiceren. De voorwaarden voor gebruik en alle mogelijke geschillen zullen vallen onder het rechtsstelsel van de vennootschap van de Groep Brachot-Hermant met wie in concreet geval gecontracteerd werd. In het geval dat een onderdeel van deze voorwaarden voor gebruik volgens een rechtbank met toepasselijke jurisdictie ongeldig of onuitvoerbaar zal worden beoordeeld, zal het betreffende deel van de voorwaarden voor gebruik geacht worden te zijn vervallen, terwijl de resterende bepalingen van deze voorwaarden voor gebruik in volle geldigheid en werking geacht worden te zullen blijven.

 

Service garantie

  • Vlotte levering
  • Snel en veilig betalen met Bancontact, creditcard of overschrijving
  • Kwaliteitsgarantie

Vragen?

Heb je vragen over een product of over deze site?

Contacteer ons telefonisch op +32 (0)56 23 70 00, maandag tot vrijdag van 9u-17u. Of stuur ons een e-mail.

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte.

Tevreden klanten getuigen

Vandaag heb ik in goede orde mijn bestelling mogen ontvangen. Ik dank u vriendelijk voor de snelle levering.

Pieter Deconinck

Lees meer getuigenissen