Het onderhoud van natuursteen binnenshuis

Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal. In tegenstelling tot andere materialen behoudt natuursteen ook na jaren nog steeds zijn kwaliteiten. Het onderhoud van de natuursteentegels speelt hierin een erg belangrijke rol. Een vloer die op de juiste manier wordt onderhouden zal een mooie patina vertonen en prachtig verouderen.

De eerste fase: grondig reinigen

Na het plaatsen en opvoegen van de vloertegels of terrastegels is een grondige reiniging nodig. Een schrobbeurt met Litfhofin Vuiloplosser zorgt ervoor dat u gemakkelijk alle cementsluier, resten van voegspecie en stofdeeltjes verwijdert. Deze reiniging herhaalt u tot het oppervlak volledig zuiver is.

De tweede fase : wekelijks onderhoud

De tweede fase van het onderhoud van vloertegels in natuursteen is ‘reinigen en voeden’. Het volstaat om een scheutje Lithofin Wash & Clean in een emmer water te doen en het oppervlak licht vochtig te dweilen. Naspoelen is niet nodig, de steen zal het residu absorberen.

Natuursteentegels voor binnen

Service garantie

  • Vlotte levering
  • Snel en veilig betalen met Bancontact, creditcard of overschrijving
  • Kwaliteitsgarantie

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte.

Tevreden klanten getuigen

Bedankt aan de klantenservice voor de snelle respons! Ik was nl. niet vertrouwd met online aankopen maar nu is mijn angst helemaal verdwenen.

Ilse Degraeve

Lees meer getuigenissen